THERAPIE/BEHANDELING

Jozénergy

Energetische therapie

De behandeling bestaat altijd uit een energetische therapie (als basis). Vaak zal ik tijdens deze behandeling een combinatie maken van andere energetische behandelingen. Dit om een consult een effectievere werking te geven. Als aanvulling op een energetische behandeling(basis) maak ik gebruik van oa: shambhala, kinesiologie, meditatie. Tevens is het mogelijk om een afspraak te maken voor een energetische massage. Hierbij wordt een combinatie gebruikt van een energetische behandeling en massage.

Energetische massage

Tevens is het mogelijk om een afspraak te maken voor een energetische massage. Hierbij wordt een energetische behandeling gecombineerd met een massage. Tijdens deze massage wordt bewust gericht gewerkt op het openen van energiekanalen in je lichaam en op het vrij maken en afvoeren van blokkerende energie. Zo kunnen blokkades worden opgeheven en het zelfgenezend vermogen worden geactiveerd. Het doel van de energetische massage is dat de energie in het lichaam weer gaat stromen en in balans komt .Hierdoor kan een geestelijke en lichamelijke ontspanning worden bereikt.

ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage heeft vele voordelen: het maakt spieren soepeler, neemt spierkrampen weg, brengt de bloedsomloop op gang en zorgt voor de afvoer van vocht en afvalstoffen.